Om Morris

For people on the move

Morris tilbyr et komplett accessoirsortiment med kofferter, vesker, hansker, sjal, samt reiseeffekter. Sortimentet henvender seg til motebevisste kvinner og menn som vil komplettere garderoben med riktige accessoirer til alle behov. Morris har på ubestemt tid stengt butikkene for å beskytte våre kunders og ansattes helse. Du finner hele vårt sortiment på Morris.no - Nå fri frakt. .  Morris tilhører Venue Retail Group AB.

Forretningsidé

Vi tilbyr et smart og innovativt sortiment av accessoirer bygget på funksjonell og aktuell mote som tiltrekker den moderne og mobile forbrukeren. 

Sortiment

Morris har et bredt sortiment som er tilgjengelig for mange. Produktene bygger på mote med funksjonelle løsninger. Kjedenes posisjon skal være den selvsagte veskeeksperten uansett om det gjelder håndvesker eller kofferter. De øvrige varegruppene er lommebøker, hansker og tekstilaccessoirer.

Morris har egne varemerker f.eks. Don Donna og A-to-B men også eksterne varemerker som Samsonite, Titan og Björn Borg der utvalget varierer avhengig av sesong, mote og trender.