Leveringsinformasjon

- Leveringstid: 2-6 arbeidsdager (vi reserverar oss for eventuelle forsinkelser hos transportøren forårsaket av høy pågang).

 

Hente butikk 0 kr

Når du legger inn bestillingen din i vår online-butikk, kan du velge å hente varene i en av våre fysiske Morris-butikker. Da betaler du ikke fraktomkostninger! Når bestillingen er klar til å bli hentet i butikken, får du en e-post med alle opplysninger inklusive ordrenummeret som du behøver for å hente pakken. Husk å ta med gyldig legitimasjon. 

 

Hente hos PostNord utleveringssted 0 kr

Hvis du velger å hente pakken din hos nærmeste pakkeutlevering for PostNord, tilkommer det normalt en fraktavgift på 49 kr. Pakken sendes til ditt nærmeste utleveringssted, styrt av postnummeret i leveringsadressen. Når du henter ut pakken din, må du oppgi kolli-ID-en du fikk tilsendt i e-posten eller i SMS-meldingen fra PostNord. Husk å ta med gyldig legitimasjon.

 

Uavhentede pakker

Du har to uker på deg til å hente ut pakken din uansett om du velger å hente den i butikk eller hos PostNords utleveringssted. Deretter sendes den tilbake til lageret vårt, og vi forbeholder oss retten til å debitere deg de faktiske returkostnadene.