Angrerett, retur och byte

- 30 dagers åpent-kjøp fra kjøpsdato. For våre medlemmer gjelder åpent-kjøp i hele 60 dager. Åpent-kjøp gjelder for våre ordinærpris produkter. På salgsprodukter er angreretten 14 dager.

Returnere i butikk 0 kr, eller med forhåndsbetalt returetikett 49 kr.

Bytte varen i en av våre butikker.

 

Returnere eller bytte en vare i butikk

Den enkleste måten å returnere en vare, er å besøke en av våre butikker. Der kan vårt erfarne personale også hjelpe deg til å finne et produkt som bedre tilsvarer dine behov. Dessuten trenger du ikke betale noen returfrakt. Husk å ta med kvittering og utfylt returetikett som er trykt på baksiden av følgeseddelen.

 

Returnere en vare via posten

Du kan også returnere bestillingen din via posten ved å bruke den forhåndsbetalte returetiketten som følger med pakken din. Fyll ut returetiketten som er trykt på baksiden av følgeseddelen, pakk bestillingen i samme emballasje som den kom (eller annet tilsvarende), klistre returetiketten på returpakken og lever den hos nærmeste PostNord-representant. Spar alltid din innleveringskvittering ved retur via ombud.

Dessvärre kan vi inte hantera byten per post, i stället returnerar du produkten du vill byta som vanligt, och lägger en ny beställning på ersättningsvaran.

Det koster 49 kr å returnere varen med den forhåndsbetalte returetiketten. Dette beløpet trekkes fra tilbakebetalingen eller plusses på fakturaen din. Om du ønsker, kan du returnere varen på annen måte til vår returadresse: Morris, Att: Online retur, Storgaten 1, 0155 Oslo.

Vi kan dessverre ikke håndtere bytteordre. Returner heller varen som nevnt ovenfor og legg inn en ny bestilling på erstatningsvaren.

 

Tilbakebetaling

Tilbakebetalingen skjer snarest etter at vi har mottatt og registrert returen din, men det kan ta noen bankdager før beløpet er godskrevet kontoen din. Betalte du med kort eller via nettbank, settes pengene automatisk inn på kortet eller kontoen de ble trukket fra. Ved fakturakjøp annulleres fakturaen.