Angrerett, retur och byte

 - Alltid 14 dagers angrerett

 

Returnere i butikk 0 kr, eller med forhåndsbetalt returetikett 99 kr

 

Bytte varen i en av våre butikker

 

Når du handler hos Morris.no, har du alltid 14 dagers angrerett regnet fra den dagen du mottok varene dine. I tilfelle bestillingen blir dellevert, regner vi fra den dagen du mottok den siste varen.

 

Returnere eller bytte en vare i butikk

Den enkleste måten å returnere en vare, er å besøke en av våre butikker. Der kan vårt erfarne personale også hjelpe deg til å finne et produkt som bedre tilsvarer dine behov. Dessuten trenger du ikke betale noen returfrakt. Husk å ta med kvittering og utfylt returetikett som er trykt på baksiden av følgeseddelen.

 

Returnere en vare via posten

Du kan også returnere bestillingen din via posten ved å bruke den forhåndsbetalte returetiketten som følger med pakken din. Fyll ut returetiketten som er trykt på baksiden av følgeseddelen, pakk bestillingen i samme emballasje som den kom (eller annet tilsvarende), klistre returetiketten på returpakken og lever den hos nærmeste PostNord-representant. Spar alltid din innleveringskvittering ved retur via ombud.

Dessvärre kan vi inte hantera byten per post, i stället returnerar du produkten du vill byta som vanligt, och lägger en ny beställning på ersättningsvaran.

Det koster 99 kr å returnere varen med den forhåndsbetalte returetiketten. Dette beløpet trekkes fra tilbakebetalingen eller plusses på fakturaen din. Om du ønsker, kan du returnere varen på annen måte til vår returadresse: Morris, Att: Online retur, Storgaten 1, 0155 Oslo.

Vi kan dessverre ikke håndtere bytteordre. Returner heller varen som nevnt ovenfor og legg inn en ny bestilling på erstatningsvaren.

Tilbakebetaling

Tilbakebetalingen skjer snarest etter at vi har mottatt og registrert returen din, men det kan ta noen bankdager før beløpet er godskrevet kontoen din. Betalte du med kort eller via nettbank, settes pengene automatisk inn på kortet eller kontoen de ble trukket fra. Ved fakturakjøp annulleres fakturaen, men om du allerede har betalt fakturaen, må du fylle ut kontonummer for tilbakebetaling. Det gjør du på returetiketten som er trykt på baksiden av følgeseddelen.