Det lønner seg å være med

- Gratis medlemskap
- Kortløst, raskt og enkelt
- 2,5% bonus på dine kjøp
- Klubbdager med 20% rabatt på hele sortimentet
- Inspirasjon og tilbud
- Alltid 30 dagers åpent kjøp, i butikk og online

Bli medlem »

Gratis medlemskap

Å være medlem i Morris member koster ingenting, og du binder deg ikke til noenting.

Kortløst, raskt og enkelt

Nå slipper du å presse ned ytterligere et plastkort i lommeboken! Morris member er nå kortløst hvilket innebærer at du kan registrere dine kjøp på ditt mobilnummer i stedet for med et klubbkort. I online butikken registreres dine kjøp automatisk, så lenge du er innlogget.

Bonus på alt du shopper

Å shoppe mye ble akkurat enda morsommere, med 2,5% bonus på alle dine kjøp. Hver krone du handler for gir deg et bonuspoeng, når du har kommet opp til 2000 bonuspoeng får du en digital bonussjekk på 50 kr som kan brukes ved ditt neste kjøp. Når du har blitt medlem kan du enkelt ha kontroll på din bonussaldo og aktuelle tilbud under Min konto.

Klubbdager

Gå ikke glipp av de populære klubbdagene våre da vi tilbyr alle medlemmer 20% rabatt på hele sortimentet.

Inspiration og tilbud

Vær først med nyheter, inspirasjon og tilbud gjennom vårt fullspekkede nyhetsbrev. Her finnes våre aktuelle kampanjer, siste nytt og annet som er verdt å lese for deg som er i bevegelse og on the move.

Alltid 30 dagers åpent kjøp

Vi vil at du skal være fornøyd med det du shopper hos oss, og det kan jo hende at man angrer seg. Som medlem i Morris member har du derfor ekstra langt åpent kjøp, også på nedsatte varer. Alltid 30 dager, både i butikk og online.

Se fullstendige vilkår for Morris member »

Vanlige spørsmål

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene fra medlemmene våre. Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt er du velkommen til å kontakte oss på member@morris.no

Hvordan blir jeg medlem i Morris member?
Registrer deg som medlem direkte her på hjemmesiden vår eller bli medlem i noen av butikkene våre. Spør gjerne personalet så hjelper de deg!

Hvordan vet jeg hvor stor bonus jeg har?
Logg inn på Min konto for å se din aktuelle bonussaldo. Du kan også spørre våre ansatte i butikken neste gang du handler, så forteller de deg hvor langt det er igjen til neste bonussjekk.

Hvordan gir jeg beskjed om adresseendring eller annen oppdatering?
Den enkleste måten å endre i opplysninger er å logge inn på Min konto eller gi beskjed til personalet i din nærmeste butikk. Du kan også sende en e-post med kortnummeret ditt og endringen til member@morris.no så oppdaterer vi profilen  din.

Jeg har et medlemskort, gjelder ikke det lenger?
I dag er Morris member kortløst og det holder derfor å oppgi ditt mobilnummer i kassen eller ved innlogging når du handler online.

Hvordan etterregistrerer jeg bonusen min?
Har du handlet i noen av butikkene våre men glemt å oppgi av du er medlem kan du etterregistrere bonusen opptil en uke etter kjøpsdatoen mot fremvising av kvittering.

Jeg får ikke noen utsendelser fra dere, hvorfor?
Det kan være på grunn av at vi mangler korrekte kontaktopplysninger. De fleste av utsendelsene våre kommer via e-post, så hvis du ikke har registrert e-postadressen din kan du dessverre gå glipp av en del gode tilbud. Den eneste måten vi kan garantere at du får alle utsendelser er dersom vi har komplette opplysninger om deg. Den enkleste måten å endre i opplysningene er å logge inn på Min konto. Du kan også sende en e-post med kortnummeret ditt og endringen til member@morris.no så oppdaterer vi profilen  din.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt passordet mitt?
Hvis du har glemt passordet er det bare å klikke på lenken Glemt passord, så sender vi en e-post med informasjon om hvordan du tilbakestiller passordet.

Hvem får ta del i opplysningene jeg oppgir når jeg registrerer meg?
Disse opplysningene brukes bare av Morris member og kommer ikke til å gis videre til eksterne samarbeidspartnere eller selges videre. 

Hva gjør jeg hvis jeg vil melde meg ut av Morris member?
Send en e-post til member@morris.no eller gi beskjed i din nærmeste Morris-butikk. Du kan når som helst velge å melde deg ut av klubben. Vi setter stor pris på om du vil dele med deg av opplevelsen av å være Morris member og årsaken til at du vil melde deg ut. Da får vi en mulighet til å høre dine synspunkter og ta del av dine tanker og ideer om hvordan Morris member fungerer.